14 dec 2009

Kerstrace met Team Waterzooi

Hoewel het cruisersleven afgelopen jaar absoluut geweldig was heb ik het racen rond de boeien af en toe wel gemist. Terug in Zierikzee was ik dan ook blij op te kunnen stappen bij Team Waterzooi, een team waarvan de prestaties aan de tap niet onder doen voor die op het water. Dat werd afgelopen weekend maar weer bewezen toen we met de traditionele Kerstrace een jaar (nou ja, vier maanden) wedstrijdzeilen afsloten met een 5e plaats. Mannen bedankt!

Zoals inmiddels gebruikelijk heeft onze mediaman aan boord van Team Waterzooi ook dit keer weer een videoimpressie gemaakt.

[youtube:rktqYWIaWEA]

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

Bas 
maandag 14 december 20:47 #

Da's een mooi resultaat in wat een heerlijke race moet zijn geweest!

Leuk filmpje ook. Een beetje een onverwachte wending in de slotscene, wel. Smile

maandag 14 december 21:25 #

Ja dat maak je niet vaak mee, als afsluiting van een zeilwedstrijd he! Niet doorvertellen, anders zijn we straks het uitzicht kwijt ;)

Bas 
maandag 14 december 23:55 #

Ik zeg niks! Vond het juist wel mooi om te zien dat er ook plek is voor vrouwen in dat mannenwereldje van de wedstrijdzeilerij.

Ank 
donderdag 17 december 19:02 #

Ik zit na dit alles te lezen er toch wel aan te denken om met Chris een zeilwedstrijd voor vrouwen te organiseren met als afsluiting ...... aiaiai

klara 
donderdag 7 januari 19:49 #

hoi ascha en marcel,
hierbij de beste wensen voor het nieuwe jaar, wens jullie een goede gezondheid en een hele goede tijd op het water toe.    tot ziens weer in de''' koekestad.''''
de straten zijn hier spiegelglad en het zout is op, ontvang de hartelijke groeten van klara

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties