30 sep 2008

Port in Porto

Vanaf Leixoes is het met de metro maar een kort stukje naar hartje Porto, dus een mooie gelegenheid deze wereldstad eens te bekijken, en de porthuizen eens van binnen te bekijken.

Porto is een geweldige stad, het ligt aan de kust, op de heuvelige oevers rond de rivier de Douro. We sjouwen wat af want alles heuvel-op of heuvel-af, maar het is de uitzichten waard. Uiteraard lopen we langs de porthuizen en als je er dan toch bent, dan moet je de port ook maar even proeven. Dus lopen we een willekeurige brouwerij binnen, krijgen een rondleiding en uitleg over port en achteraf moet de port natuurlijk ook even geproefd worden. En ik moet zeggen, doe mij maar zo'n 40 jaar oude vintage!

 

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.

Reacties

Johan 
dinsdag 7 oktober 10:43 #

Ha... betonrot in balkon... da's een goeie....

Ik zie dat jullie het naar je zin hebben. Super.

gr
Johan

Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties