18 jan 2008

House for sale

De kogel is door de kerk, ons huis staat te koop. Het heeft even geduurd voordat we een makelaar vonden waarvan de courtage nog een beetje te betalen viel, maar de fotos zijn gemaakt, en morgen komt er een bord op het raam.

Dat we ons huis verkopen is een bewuste keuze geweest. Als we straks op reis zijn, willen we geen gesleep en gedoe met huurders, wanbetalers of tussenpersonen. Bovendien zouden we het huis toch verkopen, ook als we niet waren gaan reizen, en dan hadden we naar alle waarschijnlijkheid iets anders gekocht.

Dus, zoek je een prettig gelegen modern ingerichte woning in Rotterdam Zuid, vlakbij Zuidplein en Ahoy, kijk dan op deze website, of bij de makelaar voor meer informatie.

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties