4 nov 2007

Het wordt Live

Dat zeggen we tegen elkaar als we een nummer van de gelijknamige band op de radio horen. Niet alleen omdat we deze band allebei te gek vinden, maar ook omdat het zoveel meer betekent dat ons allebei aanspreekt. Behalve een verwijzing naar de band Live  betekent het ook leven (het leven), leef (nu het kan) en levendig (fascinerend, bewegelijk, druk en opgewekt). Ja, Live wordt het!

Update (09-11-2007): Laat ik nou net lezen dat voornoemde band een nieuw album uit heeft dat, net als de nieuw single, Radiant Sea  genaamd is. Toeval?

Comment Notification Subscription

You have been unsubscribed from email notifications for any future comments to this post.
Reacties zijn gesloten

Welkom op Sailinglive.nl

In de zomer 2008 vertrokken we voor een reis met onze zeilboot Live, een Baltic 39 uit Zierikzee. Langs de westkust van Europa zeilden we naar het zuiden om vervolgens de Atlantische oversteek te maken naar de Caribbean, waar we een jaar lang hebben rondgezeild. Daarna ging het via Cuba naar de Verenigde Staten. In mei 2010 zeilden we de Oosterschelde weer op een keerden na duizenden zeemijl weer terug in onze thuishaven.

Laatste reacties